Advertorial


Inntel Hotels

Meetings & Events in Rotterdam: the sky is the limit

Inntel Hotels Rotterdam Centre en Mainport by Inntel Hotels behoren tot de toplocaties van Nederland voor vergaderingen en congressen. Of u een boardmeeting, congres, bedrijfsfeest of privé evenement organiseert; met deze locatie maakt u indruk op uw gasten. De gezamenlijke capaciteit van 800 personen (de meest uitgebreide vergaderlocatie van Rotterdam), het ruime aanbod voor culinaire invulling, de centrale locatie en uiteraard het unieke uitzicht zijn dé ingrediënten voor een onvergetelijke bijeenkomst in de havenstad. Gasten overnachten in de comfortabele hotelkamers, inclusief toegang tot het wellness centre en Life Fitness gym.

Evenementen op grote hoogte De panoramazalen van Inntel Hotels Rotterdam Centre bieden een ongekend uitzicht over de stad. De flexibele ruimtes van deze locatie kijken uit over welbekende highlights waaronder de Euromast, Leuvehaven, de Nieuwe Maas en uiteraard de iconische Erasmusbrug. Inntel Hotels biedt alle gebruikelijke, moderne vergaderbenodigdheden en denkt graag met u mee als het gaat om de invulling van uw bijeenkomst. Van opstelling tot aan culinaire invulling: samen met onze (lokale) partners neemt het Meetings & Events team alle zorg uit handen. Inspirerende locatie Op een prominente locatie aan het water, in het centrum van Rotterdam én aan de voet van de Erasmusbrug. Inntel Hotels Rotterdam Centre en Mainport by Inntel Hotels zijn gelegen in het hart van de stad. De combinatie van moderne architectuur en historische havens geven deze locatie een uniek en tegelijkertijd internationaal karakter. Alle locaties van Inntel Hotels zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en voorzien van (nabijgelegen) parkeergelegenheid.

Vier het samen Het is weer tijd om samen nieuwe herinneringen te maken. Staat er een kerstfeest, eindejaarsdiner of nieuwjaarsreceptie op de planning? Proost samen op de toekomst in een feestelijke setting. Geniet van culinaire verwennerij tijdens een uitgebreid diner of begin het nieuwe jaar met een volledig verzorgde cocktailparty. Meerdaagse events Bij meerdaagse events bieden de hotels het gemak van eventruimtes, restaurants én moderne hotelkamers op één locatie. Niets is onmogelijk, en dat is terug te zien aan de oneindige mogelijkheden voor de opstellingen en invullingen voor elke vergadering of event. Na een dag intensief vergaderen is er niets zo fijn dan uw gasten een verblijfplek aan te kunnen bieden incl. toegang tot het wellness centre en Life Fitness gym.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen? T +31 (0) 10-2175715 E meetingrotterdam@inntelhotels.nl www.inntelhotelsrotterdamcentre.nl www.mainporthotel.com

Deel dit artikel