Advertorial


Gooiland Hilversum: Expect the Unexpected

Onder één dak jouw bedrijfsevenement én heerlijk overnachten. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Een strak, modern rijksmonument is het decor van de meest toffe, eigentijdse evenementen. Architect Jan Duiker ontwierp in 1936 een gebouw met oneindig veel doorkijkjes naar het buiten. Een zegen voor het energieniveau van je gasten. Bij Gooiland in Hilversum regelen wij jouw evenement van A tot Z. Van het eerste kopje cappuccino bij aankomst tot een swingende afsluiter van jouw bedrijfsevent. Samen maken we van jouw (meerdaagse) evenement een volledige beleving. Van catering en techniek tot aankleding en entertainment.

Licht uit, spots aan! Start de dag met een silent disco warming-up met je collega’s en sluit jouw event af met een live kookworkshop. Of trek de avond erbij en ga met de voetjes van de vloer bij jouw eigen DJ-booth met verlichte dansvloer. Niets is ons te gek! In de zomer is het zelfs mogelijk om te dineren in onze tropische pop-up rooftop bar. The sky is the limit! We denken graag met je mee om jouw event nét dat beetje extra te geven. Zo maken we jouw evenement gegarandeerd onvergetelijk. Om een voorbeeld te geven: ons theaterpodium bouwen we regelmatig om tot one of a kind locatie voor intieme diners. Met grote kandelaars hangend vanaf het plafond, uitzicht op de rode theaterstoeltjes enerzijds en de theatercoulissen anderzijds geef je instant sfeer aan jouw event. Of ga voor groots en zet het theater in als ultiem decor voor een awardshow of optreden. And the winner is… Unieke ruimtes Met 16 ruimtes, waaronder een authentiek theater en een beursvloer van 1.100 m2 realiseren we voor ieder evenement een geschikte en creatieve samenstelling. Boven op ons dak vind je een multi-inzetbaar dakterras, die we ‘s zomers ombouwen tot pop-up rooftop bar ROEFF. Een paar verdiepingen lager, in de kelder van het pand, vind je onze club. Twee vaste bars, een diepgroene kleur op de muur, Swinckels op de tap, planten tegen het plafond… zodra je de deuren van onze sfeervolle club binnenstapt, heb je direct zin in een feestje. Na jarenlang dienst te hebben gedaan als bekende Hilversumse uitgaansgelegenheid, verhuren we onze club nu als feestelijke locatie voor een besloten feest. Wat dacht je van een afterparty na jouw bedrijfsfeest? Met plek voor ruim 200 feestgangers zet je hier het feestje tot in de late uurtjes door.

Winters bedrijfsfeest in de buitenlucht Bij Gooiland pakken we dit jaar groots uit in december met een fantastische kerstsetting op ons dakterras. Sfeervolle vuurkorven, een houten bar, heaters, glühwein, warme-choco-met-slagroom, houten statafels, kerstbomen bomvol lichtjes, sfeerverlichting en gezellige zitjes vormen het ultieme decor voor jouw winterse evenement. Deel je kerstpakketten uit vanuit de marktkramen op het deels overdekte dakterras. En vanuit de foodstands serveren wij heerlijke winterse gerechtjes. Zei iemand daar snert…? Kom je langs? Samen met jou maken we van ieder evenement van 100 tot 1500 personen een groot succes. Kom je snel sfeer proeven? De koffie staat klaar en parkeren kun je om de hoek. We laten je heel graag ons prachtige pand zien!

Deel dit artikel