Café Louise


Café Louise, waar Parijs nog is zoals het was. En moet zijn.

Fotocredits ©Café Louise

Café Louise is een ouderwets goed Parijs' restaurant met een moderne Franse keuken, midden in de sfeervolle wijk Saint-Germain-des-Près, op de linkeroever van de Seine. Door het jarenlange professionalisme van dit bedrijf is het bij uitstek geschikt voor het ontvangen - en in de watten leggen - van grotere groepen gasten tegelijkertijd. Voor deze groepen is indien gewenst een geprivatiseerde ontvangst mogelijk. Het comfortabele Café Louise heeft een kelderruimte en een begane grond, waar in totaal 129 mensen aan tafel kunnen. Voor een borrel of cocktail is er ruimte voor maximaal 170 mensen staand.

Sfeervolle kelder De kelder is een gewelfde ruimte, zoals er in de wijk Saint-Germain vroeger veel zijn gebouwd. Deze sfeervolle cave is ideaal voor besloten vergaderingen en bijeenkomsten, net als familiefeesten. Projectie- en geluidsapparatuur zijn aanwezig, net als alle technische hulpmiddelen die een deejay of presentator nodig kunnen hebben tijdens - bijvoorbeeld - dansavonden, blinde proeverijen of productpresentaties. We hebben goede contacten met partners die kunnen zorgen voor andere invullingen zoals casinoavondjes, cocktailcursussen, live muziek, karikatuurtekenen enzovoort.

Alles is hier goed, en ieder tijdstip prima! Onze keuken werkt snel, en kookt precies wat en hoe u het wilt. Alles wat op onze borden en schalen verschijnt is in eigen keuken bereid, of u nu kiest voor een borrel, een buffet of een uitgeserveerd diner aan tafel. We zijn 7/7 open, en onze keuken draait van half 7 ’s ochtends tot 2 uur ’s nachts. Bovendien beschikken we over een speciale nachtvergunning: ook na 2 uur ’s nachts kunnen en mogen we op speciaal verzoek nog doorgaan!

Snel een offerte in huis Vraag gerust om een voorstel met offerte: onze commerciële afdeling maakt er een sport van om u binnen 24 uur gedetailleerd te berichten.

Kies voor het echte Parijs! Een avond in Café Louise in Saint-Germain-les-Prés is een avond in het echte Parijs, met op een steenworp instituten als het beroemde café Les deux Magots en Brasserie Lipp, overal kunstgalerieën, de prachtige Parijse architectuur en winkels van alle Franse luxemerken. In- en uitstappen kan bij Café Louise voor de deur, en is een taxistandplaats vlakbij en ook metrostations en ondergrondse parkeergarages zijn in de directe omgeving te vinden. De begane grond van het restaurant is uitstekend toegankelijk voor mensen met mobiliteitsproblemen.

Contactpersoon: Restaurant Café Louise Julia SHAFEI, Sales Manager Mail: info.cafelouise@gmail.com Tel: +33 (0)6 76 30 91 08 https://www.cafe-louise.fr/