Advertentie


Waarom #Phygital gaan in 2020? Riga vertelt waarom!

Beperkingen, tegenslagen en crises openen deuren naar nieuwe mogelijkheden. Met de juiste mindset, team- en creatieve kracht hebben evenementen nog steeds het vermogen om te verbinden, te onderwijzen en te inspireren. Ze hebben simpelweg nieuwe gedaantes aangenomen. In het licht van constante verandering worden #phygitale ervaringen gebouwd om aanpasbaar te zijn. De leveranciers van Riga hebben bewezen dat ze uitstekende hybride evenementen kunnen organiseren.

Alleen al in 2020 vonden evenementen plaats op hoog niveau, zoals 5G Techritory en The Rīga Conference, zowel ter plaatse als met online deelnemers. In de woorden van Edgars Kuzmans, Creative Director en medeoprichter van 3K MANAGEMENT, eindigde het 5G Techritory Forum 2020 met uitstekende cijfers, positieve wereldwijde feedback en geweldige lessen voor de toekomst van digitale evenementen in het tijdperk van het nieuwe normaal. Hij deelt: ‘We zijn er absoluut van overtuigd dat de evenementenindustrie klaar is om alle uitdagingen het hoofd te bieden die de komende maanden en jaren op ons pad komen. De definitieve cijfers van 5G Techritory zijn meer dan bemoedigend. We hadden 202 internationale sprekers uit 32 landen die hebben bijgedragen aan 111 sessies, keynotes, 'ted'-talks en chats bij het haardvuur. 2567 geregistreerde gebruikers - een deelnemersgroei van 202% in vergelijking met vorig jaar! Dit versterkt alleen maar het geloof in de toekomst van hybride evenementen, niet alleen als een pad door de Covid-crisis voor de evenementenindustrie, maar ook als een win-win-formule voor de toekomst. "

Met #Phygital kunt u op meer dan één plaats tegelijk zijn #Phygital maakt het mogelijk om grenzen en tijdzones te overschrijden. Met afgevaardigden van over de hele wereld en evenementen die live worden gestreamd vanaf verschillende locaties, kunnen evenementen internationaler zijn dan ooit. Sprekers kunnen meedoen vanuit het comfort van hun eigen kantoor. Toch neemt één stad de rol van hub op zich.

Zoals Aigars Smiltāns, directeur van MEET RĪGA benadrukt: ‘Met zijn handige tijdzone, snelle internet, aanbod van meertalig lokaal talent en verscheidenheid aan locaties is Riga ideaal om te dienen als het centrale centrum van een evenement. Denk aan podia op schilderachtige locaties van het strand tot de binnenplaats van een middeleeuws kasteel! "

Zoals Aigars Smiltāns, directeur van MEET RĪGA benadrukt: ‘Met zijn handige tijdzone, snelle internet, aanbod van meertalig lokaal talent en verscheidenheid aan locaties is Riga ideaal om te dienen als het centrale centrum van een evenement. Denk aan podia op schilderachtige locaties van het strand tot de binnenplaats van een middeleeuws kasteel! " #Phygital-evenementen zijn gepersonaliseerde evenementen We staan allemaal voor de moeilijke beslissing om te moeten kiezen tussen twee gesprekken die tegelijkertijd plaatsvinden. #Phygital biedt de flexibiliteit om tussen evenementen te schakelen of op te nemen en later te bekijken. Programma's kunnen daarom in hoge mate worden gepersonaliseerd via platforms zoals het in Letland gebouwde mitto.me. De lokale ervaring is eenvoudig ingebouwd in #Phygital Agentschappen in Riga hebben de ideeën en knowhow om lokale ervaringen te bieden en virtuele deelnemers het gevoel te geven dat ze ter plaatse deelnemen. Live rondleidingen, optredens en kooklessen met ingrediënten die bij u aan de deur worden bezorgd, zijn slechts enkele manieren om een idee te krijgen van de Letse cultuur. Koffie- en maaltijdpauzes zijn een gelegenheid om uw evenement te vieren. Wist je dat Letse zangers tot de beste ter wereld behoren? En de sterrenchefs van Letland houden ervan mensen rond te leiden in de Centrale Markt van Riga om producenten en lokaal voedsel zoals berkensap en wilde paddenstoelen te introduceren.

#Phygital kan de totale kosten verlagen en nieuwe doelgroepen aantrekken Door te besparen op vervoer, accommodatie en eten, kan deelname aan een #phygitaal evenement goedkoper zijn dan het bijwonen van een live conferentie. #Phygital-evenementen kunnen daarom een nieuw publiek aanspreken dat mogelijk een niche-interesse heeft maar niet veel kan investeren. Dit bevordert sectoroverschrijdende communicatie en mindshare. MEET RĪGA kan helpen het nieuws over uw aanstaande evenement te verspreiden om een nieuw publiek aan te boren.

Hoe u zich kunt voorbereiden op een #phygitaal evenement Thuis verbinden betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de juiste outfit om indruk te maken. Wat u bespaart op kleding, investeert u in technologie om een stabiele internetverbinding te garanderen. Een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking kan handig zijn om ervoor te zorgen dat u gefocust en actief betrokken blijft. Laad je eigen batterijen en die van je apparaten op, doe een korte generale repetitie en sta open! Met de juiste instelling en uitrusting kunnen #phygitale evenementen net zo lonend en bevredigend zijn als live-evenementen. De leveranciers van Riga zorgen ervoor dat u het beste van de stad ervaart. MEET RĪGA is er om te helpen. Neem contact op met het team of dien een online RFP in om aan de slag te gaan met het ontwerpen van uw volgende #phygitale evenement. Directeur Aigars Smiltāns is slechts één e-mail verwijderd op meet@liveriga.lv.

image