Advertentie


Polen: een nieuwe tool voor de vergaderindustrie

De afgelopen maanden is de wereld van de industrievergaderingen over de hele wereld veranderd. De activiteiten gewijd aan het functioneren in de nieuwe realiteit worden voortgezet. De Poolse Organisatie voor Toerisme heeft op pot.gov.pl website een nieuwe tool voor de vergaderindustrie gelanceerd, genaamd Poland: Online Site Inspection. Het is een online catalogus van plaatsen om vergaderingen en evenementen in Polen te organiseren.

De catalogus is tot stand gekomen in samenwerking met het team van het Poland Convention Bureau en de gemeentelijke en regionale congresbureaus en bevat geselecteerde informatie over het potentieel van de vergaderindustrie in Polen, waaronder: conferentie- en congrescentra, hotels, restaurants en unieke faciliteiten. Daarnaast worden de zogenaamde "visitekaartjes van steden" gepresenteerd, d.w.z. informatie in de vorm van infografieken over de belangrijkste objecten en toeristische attracties, voorstellen voor stimuleringsprogramma's en multimediamateriaal van steden, waaronder interactieve kaarten, waardoor de objecten vanuit vogelperspectief te bewonderen zijn. Het materiaal is bedoeld om de planning en de daaropvolgende organisatie van vergaderingen en evenementen in Polen aan te moedigen.

Het verwerven en organiseren van evenementen, met name internationale congressen, is een complex en langdurig proces dat de betrokkenheid van vele belanghebbenden in de vergaderindustrie vereist. Daarom zijn, in aanvulling op de zoekmachine, een belangrijk element van de Poland: Online Site Inspection tool de contacten met de stad en regionale congresbureaus, PTO aanbevolen professionele congresorganisatoren (PCO) en professionele incentive reizen organisatoren (ITC), die zich bezighouden met de lokale productverkoop en het opbouwen van ervaring.

Dankzij verdere samenwerking met lokale industriepartners zal de tool voortdurend worden aangevuld en ontwikkeld.

Onder de half duizend faciliteiten en attracties in de Poland: Online Site Inspection catalogus, is er geen tekort aan conferentie- en congresfaciliteiten die zich hebben aangesloten bij het MICE Safe Site Inspection zelfcertificeringsprogramma. Dit is een ander PTO-project ter ondersteuning van de vergaderindustrie. Het maken van een lijst van beschikbare zelfcertificaten en de mogelijkheid om een geschikt grafisch teken te gebruiken zal niet alleen een effectief marketinginstrument zijn, maar ook een instrument om vertrouwen op te bouwen bij de planners en de organisatoren van evenementen.